Avreisedato avklart

by Magnus posted January 15, 2013 category Forskningsprosjekt

planeutsnitt

Mye av bakgrunnsinformasjonen for prosjektet er nå opplastet til Polytropical.net. Flybilletter er bestilt. Sekken er pakket. Gloser er pugget. Bekymringer forduftet(?).

Nå står jeg på toppen av bakken med føttene i slalåmsko i slalåmbindinger på slalåmski. Stavene peker bolkete ut bak meg. Knærne er bøyd til aksjon. Snart tipper jeg over kanten og håper fallet ikke er loddrett. Hvilke porter vil jeg møte? Hvilke vil jeg finte meg forbi? Hvilke vil finte meg ut?

Den 23. januar setter jeg meg på flyet i retning Brasil. Den 24. januar står jeg på brasiliansk jord. Og da er det ikke annet å gjøre enn å innfinne seg. Det er der jeg skal være, og sånn må det nå engang nødvendigvis bli. I hvert fall når jeg kommer så langt. Og det gjør jeg brått.

Forhåpentligvis vil jeg lære. Forhåpentligvis vil jeg leve. Forhåpentligvis i takt. Og jeg håper at jeg får anledning til å poste oppdateringer her med jevne mellomrom. Før den tid er det flere bøker å lese, flere gloser å pugge, flere bekymringer å glemme.

Det kiler i magen.

One Response to Avreisedato avklart

  1. hahaha, håper ikke fallet var loddrett…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *